Dit is Mellow (LC Tecum O’Lena Doc) 24-05-2019

Mellow is geboren in Groningen en 19 oktober bij ons gekomen. Het is een American Painthorse. Echt mijn droompaardje van jongs af aan. Zwart-wit gevlekt met 4 witte benen en een super lief hoofdje.

Helaas moest hij natuurlijk eerst even apart staan, maar inmiddels mag hij kennis maken met Bas en Ben. Nog even en dan kan hij in de kudde. Oom Ben en Bas vinden hem maar wat interessant.

We zijn al een beetje bezig met wat friendly en dat gaat super goed. Het is zo’n dapper mannetje. We hebben zelfs al een stukje langs de weg gelopen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit is Benjamin (Ivantos) 17-05-2013

Benjamin is met 1,5 bij mij gekomen. Het is een KWPN-er met springbloed. Samen hebben we ontzettend veel ondernomen. We hebben op Equiday meegedaan aan een demo, hij is mijn trainingspaard voor de opleiding en ik sleep hem overal mee naartoe. Het bos, strand, duinen overal zijn we al geweest. Inmiddels ben ik hem aan het inrijden. Door zijn bouw en zijn grootte heeft het wat langer geduurd voordat hij sterk genoeg was. Nog steeds is hij erg ‘slungelig’ maar het gaat steeds beter. Hij krijgt de tijd om uit te groeien. Ik heb nog graag heel lang plezier van hem.

 

Dit is Option Banker 16-05-1997      (+ 05-08-2019)

We hebben Option helaas begin augustus 2019 in moeten laten slapen, het was klaar.
Zijn lichaam was op. Option heeft 15 jaar van zijn leven bij mij door mogen brengen. Mij mogen leren wat ik nu weet en verder te brengen. Bedankt lieve Option!

Option is een draver die op de baan heeft gelopen in zijn jeugd. Hij was niet zo snel en dus belande hij bij de hoefsmid en daarna bij mij. Ik heb veel van hem geleerd en inmiddels is hij met pensioen. We wandelen natuurlijk nog regelmatig en wat stapritjes is ook geen probleem, maar verder is hij grasmaaier. ( die ik natuurlijk nog wel dmv training zo soepel mogelijk probeer te houden)